Опубліковано: Березень 20, 2024

Всеукраїнський проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» стає важливою платформою для розвитку лідерських якостей та спортивного духу серед учасників. Такі заходи сприяють підтримці спортивної культури та формуванню здорового способу життя у шкільній спільноті.
18-20 березня 2024 року в рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» проходили спортивні змагання з баскетболу серед дівчат.
У перший день змагань в спортивних залах закладів освіти нашого міста зійшлися 8 команд. У наполегливій боротьбі переможці груп отримали право змагатися у фіналі. Це команди Ужгородських ліцеїв №№ 4, 5, 7 та «Лідер». Фінальні зустрічі відбулися на базі Ужгородського ліцею «Лідер». Юні баскетболістки демонстрували свої спортивні здібності та командний дух. Усі учасники отримали величезне задоволення від гри та підтримки одне одного.
У підсумку, на третьому місці – команда Ужгородського ліцею «Лідер» , на другому – команда Ужгородського ліцею № 5. Переможцем змагань стала команда баскетболісток Ужгородського ліцею № 7, яка представлятиме громаду на районному етапі змагань.
Переможці та призери нагороджені кубком, призом, дипломами та медалями відповідних ступенів управління освіти Ужгородської міської ради.
Бажаємо успіхів команді переможців на наступних етапах змагань.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zakarpattyaregion