Засідання творчої групи вчителів обслуговуючої праці

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Засідання творчої групи вчителів обслуговуючої праці

11 грудня на базі Лінгвістичної гімназії відбулося засідання творчої групи вчителів обслуговуючої праці міста. Майстер-класи показали вчителі Лінгвістичної гімназії Наталія Філоненко та Класичної гімназії Ольга Габані.

 Спочатку присутні під керівництвом Наталії Філоненко виготовили килимок зі старих речей. Тема майстер-класу звучала «Як дати нове життя старим речам». Учителі нарізали із старих футболок стрічечки, потім їх заплели у косички та зшили. Такий вид роботи, за словами майстрині, найкраще підходить для класів, які не діляться.

Далі вчителі виготовляли новорічну іграшку в стилі «хенд-мейд» під керівництвом майстрині Ольги Габані, яка і є автором ідеї та техніки. Це були ялинки, виготовлені за заготівками різної форми. Техніка виготовлення є дуже простою, але дуже подобається учням. Основним є також те, що така техніка не є травматичною. Результат залежить від того, яке оздоблення вибирають школярі. Дуже цікавим є застосування виробу і як подарунку, і як декору, і у якості частинки композиції. Виріб може прикрашати інтер’єр житлових приміщень.

Захід пройшов у надзвичайно творчій та приємній робочій атмосфері. За мінімальний термін педагоги виготовили чудові іграшки та килимки.