Засідання Школи професійного зростання вчителів німецької мови

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Засідання Школи професійного зростання вчителів німецької мови

16 жовтня 2019 року в УЗОШ І-ІІІ ст. ім.В. Гренджі-Донського №6 відбулось засідання Школи професійного зростання вчителів німецької мови на тему  ''Планування уроків німецької мови відповідно до потреб учнів''. Вчителі закладу поділились своїм досвідом як ефективно і якісно планувати уроки.

О.Павлишинець провела для учасників майстерку на тему ''Навчальні плани і планування уроків німецької мови''. Вона звернула увагу на етапи, з яких складається урок німецької мови, а також поділилась  досвідом, набутим під час проходження тренінгів, які  оганізовував Goethe Institute.

Л.Купар  провела майстерку на тему  ''Планування уроків з німецької мови відповідно до індивідуальних потреб учнів'', в якій у цікавій інтерактивній формі поділилась власними надбаннями як ефективно планувати та вносити зміни в уроки німецької мови відповідно до індивідуальних потреб учнів.

О. Пріц, методист методичного кабінету управління освіти Ужгородської міської ради ознайомила присутніх з Положенням про інтелектуальні конкурси, олімпіади, конкурси-захисти МАН та звернула увагу на необхідності дотримання вимог даного Положення.