Засідання міського методичного об`єднання вчителів української мови і літератури

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Засідання міського методичного об`єднання вчителів української мови і літератури

 18 березня 2019 року в БПЛ «Інтелект» - ЗОШ І-ІІІ ст. №11 відбулося міське методичне об’єднання вчителів української мови і літератури на тему «Формування компетентного підходу на уроках української мови і літератури».

Засідання розпочала завідувач методичного кабінету Даньків І.З., яка  ознайомила присутніх з планом заходу та побажала плідної роботи всім учасникам семінару-практикуму.

Комишна Н.С., вчитель української мови і літератури БПЛ «Інтелект» -ЗОШ І-ІІІ ст. №11, виступила перед вчителями-словесниками з презентацією «Формування компетентного підходу на уроках української мови і літератури». Після виступу запропонувала педагогам  за допомогою QR-кодів зчитатиінформацію і визначити педагогічну технологію, про яку йшлося в тексті. 

Учитель української мови і літератури БПЛ «Інтелект» -ЗОШ І-ІІІ ст. №11 Гоголюк В. Вкожній групі запропонувала створити педагогічний словник,відповідно до поданих слів,  та дати їм своє тлумачення. Учасники креативно підійшли до виконання запропонованого завдання.

Сірко М.Ф.  розповіла присутнім про педагогічні технології, запропонувавши вчителям переглянути презентацію про суть тієї чи іншої технології. 

Загалом семінар-практикум був змістовним, насиченим різними видами роботи з QR-кодами. Учителі української мови і літератури БПЛ «Інтелект» -УЗОШ І-ІІІ ст. №11 підготували дійсно цікаву інформацію, учасники в свою чергу активно працювали в групах, отримали задоволення від спілкування з колегами.