Засідання методичного об`єдннання вчителів основ здоров’я

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Засідання методичного об`єдннання вчителів основ здоров’я

4 квітня 2019 року в УЗОШ І-ІІІ ст. №6 ім. В. Гренджі-Донського відбулось засідання міського методичного об’єднання вчителів основ здоров'я на тему «Виховання соціально-культурної поведінки учнів через формування здорового, безпечного способу життя». Засідання розпочалося із виступу заступника директора з НВР Мещерякової Х.Ю., яка ознайомила присутніх з планом та метою засідання, наголосила про важливість теми. Продовжила зустріч Конкіна Я.В., викладач хореографії та основ здоров'я, яка розповіла присутнім про застосування інтерактивних технологій при викладанні предмету «Основи здоров'я». А саме детально поділилася своїм досвідом щодо формування правильної постави учня, як один із елементів здорового способу життя. Безліч посмішок, позитиву і заряду бадьорості отримали вчителі від руханки під сучасний музичний супровід, яку вчитель рекомендувала проводити на уроках основ здоров'я.
Продовжила засідання вчитель Кузьо Г.О., яка підготувала для колег інформацію про методи та засоби формування здорового і безпечного способу життя, присутні мали змогу побачити рухові вправи, які учні виконують на кожному уроці, а також приклади проектів на тему «Здоровий спосіб життя».
Сабов І.Г., вчитель основ здоров’я провела з присутніми практичну роботу на тему «Чинники, що впливають на формування безпечного та здорового способу життя». Присутні об’єдналися в декілька груп, кожна з яких створила свій постер на тему «Здоровий спосіб життя».
Голова міського методичного об’єднання вчителів основ здоров'я Мендел В.В. нагада присутнім про проведення у травні фестивалю «Молодь обирає здоров'я», в підготовці якого беруть участь також вчителі основ здоров'я.
Підвела підсумки методист методичного кабінету управління освіти Ужгородської міськоі ради Павлючок-Гогерчак О.В., яка узагальнила і доповнила вищесказане, обговорила з учасниками план майбутніх засідань тощо.
Отож, засідання було насичене різними руховими вправами, практичними завданнями, учасники ознайомилися з інноваційними підходами викладання основ здоров'я, а також показали активну і результативну роботу в групах.