Засідання методичного об`єднання вчителів трудового навчання

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Засідання методичного об`єднання вчителів трудового навчання

13 березня 2019 року в УСШ І-ІІІ ст. №3 відбулося засідання методичного об`єднання вчителів трудового навчання на тему «Використання комп’ютерного та інтернатного ресурсу під час підготовки та викладання курсу «Технології». Розпочала засідання методист методичного кабінету управління освіти Ужгородської міської ради Симкович М.О., яка привітала учасників і озвучила мету та основні питання зустрічі.
Круль Т.А., вчитель трудового навчання УСШ І-ІІІ ст. №3 розповіла присутнім про використання Інтернету та комп’ютерного ресурсу в підготовці до уроку, про застосування інформаційних технологій для формування всебічно розвиненої особистості та розвитку творчості учнів на уроках трудового навчання. Представила учасникам приклади робіт школярів в декількох напрямках від простих до складних, виконаних в різних програмах: Paint, Word, Excel тощо. Крім того, учні використали 3D моделювання для створення своїх робіт. Кожна робота відрізнялася креативністю, творчою фантазією та навичками учнів працювати в тій чи іншій комп’ютерній програмі. Далі Круль Т.А. провела практикум з виготовлення макета листівки у програмі Master Cards.
УправлінняКочемба А.А., керівник гуртка робототехніки розповіла присутнім про діяльність гуртка, про технологію створення робототехнічних систем, як працюють її вихованці над створенням роботів та різної техніки при цьому, використовуючи навички програмування.
Засідання пройшло у теплій творчій атмосфері, учасники активно ділилися ідеями, спілкувалися, почули і побачили чимало цікавих ідей, які використають у своїй роботі.