Засідання методичного об’єднання вчителів інформатики

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Засідання методичного об’єднання вчителів інформатики

7 листопада 2019 року на базі УЗОШ І-ІІІ ст. №12 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів інформатики м.Ужгорода на тему «Методична майстерня з розвитку ділової активності учнів на уроках інформатики».

Вчитель закладу А. Маточка розкрила питання «Середовище навчання ІТ-книга. Використання Google-сервісів для ефективної взаємодії вчителя та класу». Вона зокрема відзначила переваги, які надає використання даного сервісу, насамперед зручний інтерфейс, наявність тестів для повторення та закріплення пройденого матеріалу, простота у використанні, а також об’єктивність оцінювання. А.Маточка також провела для учасників цікавий тренінг «Технології Веб-2.0 на уроках інформатики».

Є. Свириденко, вчитель інформатики поділилася з присутніми своїм досвідом використання Веб-квестів на уроках, які створює за допомогою сервісу «Learnes» та провела з учасниками інформативний квест.

Вчитель С.Іванюк представила тему «Використання комп’ютерної графіки під час навчального процесу». Показала як можна використовувати інфографіку на уроках й з інших предметів, а також для створення банерів, оголошень, плакатів.

Т. Станкович, керівник методичного об’єднання обговорила з учасниками проведення олімпіад з програмування та ІКТ.