Засідання методичного об’єднання вчителів географії та економіки

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Засідання методичного об’єднання вчителів географії та економіки

26 березня 2019 року на базі УСШ І-ІІІ ст. №3 м. Ужгорода відбувся семінар-практикум вчителів географії та економіки на тему «Найкращі інтернет-ресурси для вчителів географії», на якому були присутні 24 вчителя географії та економіки закладів середньої освіти міста.. 

Вчитель географії та економіки УСШ І-ІІІ ст. №3 Качайло М.М. представив аудиторії інтернет-ресурси з географії, виділив та охарактеризував позитивні та негативні аспекти їх використання у процесі навчання, дав методичні рекомендації. Також провів з вчителями тренінг щодо використання сервісу Kahoot, який дозволяє у он-лайн режимі проводити експрес-опитування учнів.
Вчитель географії, заступник директора УЗОШ І-ІІІ ст.№6 Мещерякова Х.Ю. підготувала для учасників інформацію на тему «Формування екологічних компетенцій на уроках географії», презентувала свою роботу щодо шляхів вдосконалення та підвищення ефективності експериментальних вмінь та освітніх компетенцій при підготовці вчителя до уроків географії.
Мельничук Л.В., вчитель географії УСШ І-ІІІ ст.№5 виступила на тему «Розвиток логічного мислення на уроках географії», представила творчі уроки в 10 класі від музичних мелодій до географічних карт ручної роботи.
В цілому засідання було змістовним, учасники отримали чимало корисної інформації, поділилися досвідом, почули та побачили багато цікавого і нового.