Засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури

16 жовтня 2019 року на базі УЗОШ І-ІІІ ст.№15 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури на тему «Планування та організація спортивної секції закладу освіти».

Розпочала засідання голова методичного об’єднання Л.Білик, яка привітала учасників та ознайомила з планом проведення засідання.

Вчитель фізкультури, керівник динамічної групи керівників гуртків спортивно-оздоровчого напрямку К.Томчич розповів учасниками про перелік необхідної документації для організації роботи спортивних секцій в закладах освіти.

В.Габрусь, вчитель УЗОШ І-ІІІ ст. №15 детально показав як правильно складати таблицю-протокол в ігрових видах спорту.

Р. Дем’ян, вчитель фізичної культури УСЗОШ І-ІІІ ст. №2 розповів про способи організації учнів на уроках футболу з метою ефективного засвоєння технічних прийомів.

Вчитель фізкультури УЗОШ І-ІІІ ст. №7 В.Кожейкін доповів про результати проведених змагань з футболу та легкої атлетики і розповів про організацію спортивно-масових ігор «Cool Games» серед школярів міста Ужгорода.

Підвела підсумки засідання методист методичного кабінету управління освіти Н.Андрушек, яка наголосила на необхідності ведення відповідної документації для організації і планування гурткової роботи з фізичної культури в закладах освіти, обговорила з учасниками інші питання стосовно організації та проведення різного виду спортивних заходів серед учнів закладів загальної середньої освіти.