Засідання керівників гуртків художньо-естетичного циклу

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Засідання керівників гуртків художньо-естетичного циклу

24 вересня 2019 року на базі УСЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулася інструктивно-методична нарада з керівниками гуртків художньо-естетичного напрямку. М.Симкович, методист методичного кабінету управління освіти дала методичні рекомендації щодо нормативно-правового та інструктивно-методичного забезпечення організації навчально-виховного процесу на 2019/20 н.р. Обговорила з учасниками план роботи гуртків та проведення методичних заходів в новому навчальному році тощо.

Керівник динамічної групи керівників гуртків спортивно-оздоровчого напрямку К.Томчич звернув особливу увагу на важливість роботи гуртків патріотичного виховання дітей та молоді в закладах освіти.

Л.Федьо, керівник динамічної групи керівників гуртків художньо-естетичного напрямку запропонувала учасникам приєднатися до загальноукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу" Challenge Fest" та флеш-мобу "Jump Sguats", метою яких є популяризація фізичної культури та спорту, підвищення рухової активності, зміцнення здоров'я, залучення до регулярних занять спортом.