XI міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті -2019»

Опубліковано: Лютий 17, 2022

XI міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті -2019»

22 жовтня 2019 року в Київському Палаці дітей та юнацтва розпочала свою роботу Одинадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Десята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu», в якій беруть 560 учасників із 25 регіонів України та закордону, серед яких і представник управління освіти Ужгородської міської ради, методист методичного кабінету О.Пріц, вчителі Лінгвістичної гімназії ім. Т.Г. Шевченка Д.Тодер, Є. Трохимець, Я.Шкелебей, директор СНВК “Пролісок” Т.Різак та вчителі закладу Н.Монинець і Д.Керечанин. 
Педагоги представили свої доробки у номінації на теми:”Мультидисциплінарний підхід до вирішення проблем сучасної освіти", "Міжнародне співробітництво як напрям інноваційної діяльності закладу'' та ''Впровадження елементів дистанційного та змішаного навчання в освітній процес (на уроках української мови та літератури, математики, англійської мови: переваги та недоліки". 
Управління освіти Ужгородської міської ради нагороджено трьома золотими медалями міжнародної виставки “Інноватика в освіті - 2019”.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» - найбільший в Україні професійний форум освітніх і науково-педагогічних інновацій, який представляє інноваційні досягнення національних і закордонних закладів освіти; експозиції сучасного навчального обладнання і дидактичних засобів, електронних ресурсів, інноваційних програм і рішень для освітнього процесу.

Протягом 22-24 жовтня педагоги міста Ужгорода також візьмуть участь у конференціях, семінарах, тренінгах, круглих столах, освітніх воркшопах, майстер-класах за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти й представників закордонних закладів освіти, міжнародних представництв. Зокрема, з питань впровадження STEAM освіти в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, змішаного навчання, ефективних форм залучення дітей і молоді з особливими потребами до позашкільної освіти, презентація інноваційних концепцій підвищення кваліфікації і адаптації педагогічних працівників до роботи в умовах Нової української школи та багато іншого. Виставка проходить за участі та підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.