Опубліковано: Березень 28, 2024

Проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» впевнено крокує містом Ужгород.
Сьогодні, 28 березня 2024 року, в спортивному залі Ужгородського ліцею імені Августина Волошина відбулися змагання 2 етапу (міського) «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу серед дівчат 4-6 класів.
Черліденг – це вид спорту, який поєднує в собі характерні риси художньої та спортивної гімнастик, акробатики та різних танцювальних напрямів. Також команди з черліденгу виступають під час змагань для підтримки своїх спортивних команд та розваги глядачів.
Першість виборювало сім учнівських команд закладів освіти міста. Змагання розпочалися з шикування команд, прозвучав Гімн України, хвилиною мовчання учасники вшанували пам’ять загиблих захисників та захисниць України.
Змагання були емоційними та яскравими. Гарні постановки, цікаві виступи, видовищні гімнастичні піраміди, танцювальні перебудови, яскраві костюми - все це демонстрували команди, дивуючи та вражаючи глядачів. Усі присутні дружньо аплодували та підтримували учасниць змагань.
Суддівську колегію представляли досвідчені, кваліфіковані фахівці.
Отож, третє місце посіла команда Ужгородського мистецького ліцею «Перспектива».
На другому місці – команда Ужгородського ліцею імені Августина Волошина.
Право представляти громаду в наступному етапі проєкту виборола команда Ужгородського ліцею «Лідер».
Команда-переможець та призери нагороджені дипломами, медалями, кубком та цінними призами від управління освіти Ужгородської міської ради.
Вітаємо команди та їх наставників, бажаємо успішних виступів надалі.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zakarpattyaregion