Визначені переможці міського етапу «Cool Games» серед школярів ІІІ та ІІ вікових дивізіонів

Опубліковано: Листопад 20, 2023

16-17 листопада 2023 року на базі спортивного комплексу «Юність» відбувся міський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Cool Games» серед школярів ІІІ та ІІ вікових дивізіонів ЗЗСО м. Ужгорода.

Мета заходу – популяризація інноваційних підходів до шкільних уроків фізичної культури та мотивація дітей займатися спортом. Така фізична активність не потребує спеціальної підготовки і дозволяє приєднуватися усім охочим.

У змаганнях взяли участь команди 19 закладів освіти міста. Команди у складі 4 хлопців та 4 дівчат змагалися в естафетах відповідно до програми активностей заходу. Програма змагань передбачала такі види активностей: «Біатлон 3», «Великі складнощі», «Гулівер», «Коти горошку», «Коти горошку слалом», «Не поспішай, щоб встигнути», «Переправа», «Ткач», «Флеш», «Флеш слалом», «Хватько», «Ягоди».

У яскравій, емоційній, дружній та по-спортивному напруженій боротьбі в ІІІ віковому дивізіоні визначилася команда-переможець – Ужгородський ліцей № 9 та команди-призери: ІІ місце – команда Ужгородського ліцею № 7, ІІІ місце – команда Ужгородського ліцею імені Августина Волошина.

За результатами змагань у ІІ віковому дивізіоні перемогу здобула команда Ужгородського ліцею № 9. На ІІ місці – команда Ужгородського ліцею імені Августина Волошина, ІІІ місце посіла команда НВК «Гармонія».

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, кубками, призами від управління освіти Ужгородської міської ради та Закарпатського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України.

Вітаємо команди з перемогою та бажаємо їм нових звершень!