Відбулося засідання методичного об’єднання вчителів фізичного виховання

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Відбулося засідання методичного об’єднання вчителів фізичного виховання

12 лютого 2020 року на базі НВК «Гармонія» відбулося спільне засідання методичного об’єднання вчителів фізичного виховання та школи професійної адаптації молодого педагога.

Вчитель фізичного виховання УЗОШ І-ІІІ ст. №19 Н.Мельник розповів про можливості використання онлайн-ресурсів з метою підвищення методичного рівня вчителя та поділився досвідом їх використання у своїй роботі.

У наступному питанні «Методика навчання основам техніки виконання штрафного кидка», педагог представив відеоролики, в яких було продемонстровано техніку виконання кидка провідними баскетболістами світу. Наголосив на основних моментах при вивчені техніки виконання та на правилах суддівства гри.

У другій частині засідання учасники продовжили роботу в групах, де вони опрацювали методи закріплення техніки виконання кидків у баскетболі.  

Вчитель фізичної культури О.Матоляк поділився з присутніми своїм досвідом гри у флорбол на уроках фізкультури та позакласних заходах. Педагоги на практиці освоювали техніку та правила гри, обговорили можливість впровадження такого модуля в навчальний план.