Відбулася першість міста Ужгорода з легкої атлетики серед школярів закладів освіти

Опубліковано: Жовтень 09, 2023

4 жовтня 2023 року, на стадіоні «Авангард» пройшла першість м. Ужгорода з легкої атлетики серед школярів 2011 року народження та молодші.

Основна мета заходу – популяризація та пропаганда занять легкою атлетикою як важливого засобу зміцнення здоров’я.

Змагалася 21 команда кращих юних легкоатлетів закладів освіти. Загалом понад 260 учасників виборювали перемогу у таких видах спорту, як біг, стрибки у довжину, метання м’яча. Визначалися переможці як в індивідуальному, так і в командному заліках.

З бігу на 60 м серед юнаків перше місце зайняв учень ліцею № 3 Андрій Росола. Серед дівчат у цьому виді програми перемогла Евеліна Пугач, учениця ліцею ім. Т.Г. Шевченка.

У стрибках у довжину з розбігу переміг Едуард Варга, учень класичної гімназії. Серед дівчат, з результатом 4,52 м, перемогу святкувала Дарина Бринько, учениця ліцею № 8, котра оновила рекорд цих змагань.

Із метання м’яча (150 г) на дальність серед юнаків перемогу здобув Марк Орос, учень ліцею «Лідер». Серед дівчат – Євгенія Романко, учениця ліцею № 15.  

Усі призери змагань були нагороджені грамотами та медалями від управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

П’ятірка найсильніших у командному заліку виглядає так:

  • 1 місце – класична гімназія;
  • 2 місце – Ужгородський ліцей № 8;
  • 3 місце – Ужгородський ліцей № 5;
  • 4 місце – Ужгородський ліцей ім. Т.Г. Шевченка;
  • 5 місце – Ужгородський ліцей № 7.

Команди-призери були відмічені цінними призами від управління освіти Ужгородської міської ради.

Вітаємо юних спортсменів та їх учителів! Бажаємо нових досягнень!