Ужгородські школярі у Гранд-фіналі Всеукраїнського культурно-масового заходу «Cool Games»

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Ужгородські школярі у Гранд-фіналі Всеукраїнського культурно-масового заходу «Cool Games»

З 20 по 23 лютого 2020 року на майданчику СК «Меридіан» у м. Києві відбулося видовищне, фантастичне спортивне свято – фінальний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Cool Games» серед школярів.Тут зібралися кращі з кращих команд з 24 областей України та м. Києва.Школярі змагалися в трьох вікових дивізіонах 9-10 років, 11-13 та 14-17 років.

Учасників привітали та побажали великих перемог і здійсненнянайзаповітніших мрій заступник Міністра освіти і науки М. Ярмистий, заступник Міністра культури, молоді та спорту В. Шумілін.

Мета заходу – популяризувати інноваційні підходи до проведення урокуфізичної культури та мотивувати дітей займатися спортом.

«Cool Games» – новий формат спорту у формі гри для дітей, що дозволяє їм бути здоровими.

Використовуючи естафети на уроках, під час проведення фізкультурно-оздоровчих заходів школярі мають можливість збільшити об’єм рухової активності, покращити фізичні якості свого організму, а також психологічні.Окрім цього, у цих змаганнях школярі демонструють свої творчі здібності, презентуючи свій рідний край.

Закарпаття на цих змаганнях представляла збірна команда школярів м. Ужгорода. Це вихованці НВК «Престиж» (молодша вікова група) – учитель фізичного виховання – Микола Прокоп та УЗОШ № 9 (середня та старшавікові групи) – вчителі фізичного виховання – Вікторія Шклярук, Ольга Попович.

Програма змагань передбачала 22 активності. У яскравій, напруженій, емоційній боротьбі команда УЗОШ № 9 здобула ІІ місце серед учасників 2-го вікового дивізіону.

Юні спортсмени відзначилися якісним та швидким виконанням усіх умов естафет, а також злагодженістю командних дій. У фіналі школярі діяли максимально сконцентровано та уважно.

Наші срібні призери отримали спеціальний приз від Благодійного фондуParimatch Foundation – сертифікат на придбання спортивного інвентарю для змагань «Cool Games».

Організатори заходу потурбувалися про те, щоб діти весело та цікаво провели свій вільний від змагань час та запам’ятали ці дні надовго. 

До дітей завітали представники Корпусу миру, які спілкувалися з ними на тему здорового способу життя «Healthy lifestyle».

Вітаємо збірну команду школярів м. Ужгорода та бажаємо нових звершень!