Урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти

2 жовтня 2019 року в Закарпатському обласному художньому музеї імені Йосипа Бокшая відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти. Педагогів міста з їх професійним святом привітали Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, секретар міської ради Андріана Сушко, заступник міського голови Олександр Білак та начальник управління освіти Наталія Мухомедьянова. Богдан Андріїв подякував педагогам за їх творчу самовіддану працю, педагогічну майстерність, турботу про молоде покоління, побажав їм наснаги та здоров’я і зауважив, що вчитель – не просто професія, а покликання, яке вимагає цілковитої самовіддачі.

У рамках святкового заходу міський голова вручив грамоти Ужгородської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм Оксані Легезі, директорці Ужгородської гімназії №14, та Оксані Олашин, директорці Ужгородської гімназії №16.

Нагрудним знаком «Василь Сухомлинський» за плідну педагогічну діяльність, високі досягнення в навчанні та вихованні учнівської молоді було нагороджено вчителя української мови та літератури УЗОШ І-ІІІ ступенів №6 імені Василя Гренджі-Донського - Наталію Грицину та вчителя географії цієї ж школи Ярославу Косачевич.

Подяками міністерства освіти і науки України було відзначено вчителя початкових класів УЗОШ І-ІІІ ступенів №8 Валентину Мацак за вагомий внесок у розбудову Нової української школи та вчителю історії УЗОШ І-ІІІ ступенів №20 – ліцею «Лідер» Юрію Клецку за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні молоді.

Почесною грамотою департаменту освіти та науки Закарпатської облдержадміністрації за досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління нагородили директорку закладу дошкільної освіти №16 «Зернятко» Ларису Вітязь та вчителя фізичної культури Ужгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 імені Василя Гренджі-Донського Олега Харченка.

Подякою управління освіти Ужгородської міської ради за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю відзначено директорку закладу дошкільної освіти №29 «Дивосвіт» Ольгу Чаваргу та директорку навчально-виховного комплексу «Гармонія» Марину Карпинець відзначено грамотою управління освіти Ужгородської міської ради.

Святковий настрій присутнім подарували музичні композиції у виконанні гурту «Леді М'юзік», дуету «Clarnet and guitar duo», учня Лінгвістичної гімназії ім. Т.Г. Шевченка О. Тимковича та вокального ансамблю УЗОШ І-ІІІ ст. №15.