Школа професійного зростання вчителів англійської мови

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Школа професійного зростання вчителів англійської мови

5 лютого на базі УЗОШ І-ІІІ ст. №20 - ліцею "Лідер" відбулося засідання Школи професійного зростання вчителів англійської мови на тему "Теорії навчання англійської мови та інноваційні підходи до викладання англійської мови." Розпочала засідання  О.Пріц, методист методичного кабінету управління освіти Ужгородської міської ради, яка привітала учасників та ознайомила з планом роботи.

О.Фролова та З.Сіденко, вчителі англійської мови закладу, розкрили теоретичний блок, сказали про різні підходи в навчанні, про використання інноваційних технологій.

Практичну частину підготували  вчителі Г. Котик, О.Соловйова, З.Сіденко та О.Фролова. Вони показали як користуватися програмою "Кahoot" та розповіли про її особливості. Учасники виконали вправи і на сканування QR-коду. Запропонували вчителям пограти у відому гру "Дженга." Також учасники трошки порухалися, коли шукали три частинки одного кола. Також було запропоновано "жуйки" із реченнями прикріпити до апарату, що їх видає, відповідно до того, яке зі слів "does", "doesn`t", "do","don`t" потрібно використати. О.Пріц також запропонувала учасникам цікаву гру.  

На завершення засідання учасники поділилися враженнями від роботи, висловили цікаві ідеї та отримали фахові поради.