Опубліковано: Травень 30, 2024

29 травня у Великому Березному проходив районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Ужгородську міську територіальну громаду представляв рій «Полуботки» Ужгородського ліцею «Лідер».

Рої змагались конкурсах «Впоряд», «Фізична підготовка», «Пластун», «Рятівник», «Стрільба із пневматичної зброї», «Відун» та «Линва» Серед семи роїв старшої вікової групи ужгородці посіли ІІ місце в конкурсах «Фізична підготовка» та «Відун», ІІІ місце в конкурсах «Рятівник», «Линва»та «Стрільба з пневматичної зброї». І в загальному заліку посіли ІІІ місце у районному етапі Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»). Завдяки грі «Джура» учасники не лише проявили свою майстерність, кмітливість, інтелектуальність, активність та завзяття, а й знайшли багато нових друзів та отримали гарні враження.

Щиро вітаємо учасників рою та їх виховників з гарними результатами!

Дякуємо нашим захисникам та захисницям за те, що виборюють сьогодні для нас світле майбутнє і дають можливість брати участь в різних заходах!

Слава Україні! Героям Слава!

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/share/p/uWwh5c8LEz842pet/?mibextid=WC7FNe