Привітання з Днем працівників освіти

Опубліковано: Жовтень 02, 2022

Привітання з Днем працівників освіти

Сьогодні у нашій освітянській родині свято - День працівників освіти!
Цьогоріч ми порушуємо наші традиції. Війна стала справжнім викликом для всіх нас. Хтось виборює майбутнє країни на передовій, а ми - проводимо уроки в укриттях, ми не здалися, ми сміливо крокуємо вперед.
Усі освітяни зараз працюють самовіддано і стали справжньою опорою в час війни рідній Країні.
Я щиро дякую кожному з Вас. Ви не тільки спромоглися зберегти освітній процес в умовах війни, але й з гідністю тримаєте цей стрій, усупереч всім життєвим ударам. Кожен з Вас наш захисник. Ви стримано і рішуче приймаєте чіткі рішення, у Ваших руках життя наший дітей - учнів Ваших закладів. При кожній повітряній тривозі Ви дієте оперативно та швидко. У Вас завжди є необхідні слова, які тривогу у дітей переносять на другий план.
Багато хто з нас став волонтером. Я дякую усім керівникам та працівникам закладів освіти, які з початком вторгнення надали свої приміщення під потреби внутрішньо переміщених осіб. Я дякую за Вашу доброту, турботу та допомогу, за Ваші недоспані ночі.
Дякую за Ваші тепло і любов, які Ви віддаєте своїм учням. Нехай кожен Ваш день буде спокійним, радісним, а учні з повагою ставляться до усіх Ваших зусиль.
Бажаю, щоб доброта Ваших сердець ніколи не вичерпувалася. Родинного щастя, благополуччя, міцного здоров‘я. Миру нам усім!
Зі святом!

З повагою, Наталія БАРАНЮК, начальник управління освіти Ужгородської міської ради.