Привітання з Днем працівників освіти

Опубліковано: Жовтень 01, 2023

Привітання з Днем працівників освіти
Сьогодні для кожного з нас особливий день. Щороку, у першу неділю жовтня, ми відзначаємо День працівників освіти. Також, вперше за новою датою, відзначаємо християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Захисників і Захисниць України та День українського козацтва.
В першу чергу хочу висловити слова вдячності нашим Захисникам та Захисницям, серед яких є педагоги нашого міста. Ви справжні, вірні, мужні оборонці нашої свободи, які кожного дня продовжують гідно і непохитно обороняти нашу Батьківщину. Ви є прикладом хоробрості, сили та незламності не тільки для своїх учнів, а і для нас, дорослих. Низький Вам уклін!
Вітаю всіх, хто навчає і надає знання, з професійним святом. Педагог – це не просто високоосвічена людина, а насамперед той, хто вміє передати свої знання іншим, пояснити незрозуміле, знайти ключ до здібностей кожного учня. Завдяки Вам діти вчаться любити і розуміти сучасний світ, цінувати та поважати не тільки вчителів, але й всіх тих, хто веде їх по життю. Ви ті, хто вміє співчувати та співпереживати, пропускаючи шкільне життя через себе, свої емоції.
Ви навчаєте і надихаєте наших дітей, аби вони боролися за майбутнє України своїми знаннями. І Вам це чудово вдається!
Дякую Вам за те, що Ви стільки сил, праці, терпіння та душі вкладаєте у кожного свого учня, за Вашу відданість та цілеспрямованість. За те, що крокуєте в ногу з нововведеннями в системі освіти.
Бажаю Вам міцного здоров’я, великого задоволення від своєї роботи, мудрості, терпіння, наснаги, мирного неба, підтримки від учнів, батьків та колег!
З повагою
Начальник управління           Наталія БАРАНЮК