Проведення інтелектуальної антикорупційної гри

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Проведення інтелектуальної антикорупційної гри
7 травня 2019 року  на базі юридичного факультету УжНУ відбулася захоплива інтелектуальна антикорупційна гра у форматі «Що?Де?Коли?», яка проходила в рамках апробації інструментів для роботи з молоддю в темі попередження та протидії корупції для використання в закладах загальної середньоі освіти. Організатором заходу виступило управління освіти Ужгородської міської ради. Присутніх привітала начальник управління освіти Наталія Мухомедьянова і побажала їм цікавої та захоплюючої гри. 
Учасниками були 9 команд, які представили заклади освіти міста Ужгорода. Команди активно змагалися, використовуючи свої знання, логіку, лідерські навички, вміння працювати в команді.
Оцінювало відповіді компетентне журі, членами якого були викладачі юридичного факультету УжНУ та педагоги міста. Відповідальною за проведення була Ірина Даньків, завідувач методичного кабінету. Ведучим був Юрій Клецко, молодий, ініціативний вчитель історії УЗОШ №20- ліцею «Лідер»
Отож, за  підсумками гри, перемогу здобула команда УСЗОШ І-ІІІ ст. №2, яка дала найбільше правильних відповідей. Переможці були нагороджені призами від управління освіти і дипломами.
Щиро вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів!