Проведення антикорупційного квесту «Навчаймося вирішувати життєві ситуації чесно»

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Проведення антикорупційного квесту «Навчаймося вирішувати життєві ситуації чесно»

16 травня в УСШ І-ІІІ ст. №5 відбувся захопливий командний антикорупційний квест «Навчаймося вирішувати життєві ситуації чесно», який проходив у рамках апробації інструментів для роботи з молоддю в темі попередження та протидії корупції для використання в закладах загальної середньої освіти. Організатором заходу виступило управління освіти Ужгородської міської ради.
У квесті взяли участь 8 команд (32 учні) закладів освіти міста Ужгорода. Учасники, рухаючись ігровим маршрутом, опинялися в різних ситуаціях, в яких, для проходження ігрового завдання, їм потрібно було вирішити, як правильно вчинити в тій чи іншій ситуації. Кожна команда робила свій вибір, спираючись на набуті знання, логіку, вміння працювати в команді. Таким чином, учні на практиці навчилися застосовувати розуміння питань корупції і доброчесності та формувати своє ставлення до них.Відповідальними за проведення квесту були Ірина Даньків, завідувач методичного кабінету управління освіти та Олена Пріц, методист методичного кабінету управління освіти.
Беззаперечними лідерами гри стали учні Ужгородської загальноосвітньої школи №20- ліцею «Лідер», які показали високий інтелектуальний та фізичний рівень. Команді вдалося найшвидше самостійно виконати всі ігрові завдання. Приємно відмітити, що й інші учасники докладали максимум зусиль, щоб пройти завдання максимально чесно і швидко.
Усі команди були нагороджені дипломами управління освіти за участь в антикорупційному квесті «Навчаймося вирішувати життєві ситуації чесно», а команда-переможниця отримала ще й подарункові сертифікати від управління освіти Ужгородської міської ради.
Щиро вітаємо переможців і бажаємо всім учасникам антикорупційного квесту в різних життєвих ситуаціях залишатися завжди доброчесними.