Пройшов І етап конкурсу-захисту робіт учнів-членів Ужгородської філії Закарпатського відділення МАН

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Пройшов І етап конкурсу-захисту робіт учнів-членів Ужгородської філії Закарпатського відділення МАН

16-17 грудня 2019 року на базі УЗОШ І-ІІІ ст. №8 пройшов І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Ужгородської філії Закарпатського відділення МАН. Понад 160 учнів написали контрольні роботи з базових дисциплін.

Методист методичного кабінету управління освіти О. Павлючок-Гогерчак проінструктувала учнів щодо написання робіт і побажала їм високих результатів. Вона нагадала присутнім, що конкурс-захист є одним з провідних заходів МАН і проводиться з метою виявлення, підтримки інтелектуально і творчо обдарованої учнівської молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції, виховання в ній наполегливості, вміння формувати і відстоювати власну думку. Конкурс проводиться в 50 секціях 12 наукових відділень майже за усіма напрямами природничих, гуманітарних та суспільних наук. 

Методист наголосила, що учні-члени МАН беруть участь у відбірних  етапах, а найкращі з них, представники територіальних відділень змагатимуться у фінальному, ІІІ етапі конкурсу-захисту в місті Києві.