Пройшли змагання 2 етапу (міського) «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування

Опубліковано: Березень 01, 2024

У перший день весни відбувся 2 етап (міський) «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування серед школярів 5-7-х класів міста Ужгорода.

Змагання проходили на території стадіону «Авангард». Команди шести закладів загальної середньої освіти міста, у складі 6 хлопців та 6 дівчат, випробовували себе на вміння орієнтуватися на місцевості за допомогою мапи та швидкість подолання дистанції зі знаходженням заданих контрольних пунктів. Цей вид спорту не залишає байдужих і є чудовим поєднанням фізичних та розумових якостей.

В особистому заліку переможницею стала учениця НВК «Гармонія» Софія Пецка, другою фінішувала Майя Горзов з Ужгородського ліцею № 5, а медаль за третє місце вручено Софії Щербі, учениці Ужгородського ліцею імені В.С. Ґренджі-Донського.

У змаганнях юнаків чемпіоном став Натан Жинкевич, учень Ужгородського ліцею № 5, друге місце виборов Олександр Дегтярьов з НВК «Гармонія», а третє місце зайняв Андрій Росола, учень Ужгородського ліцею № 3.

У результаті командних змагань перемогу святкували юні спортсмени НВК «Гармонія», на другому місці – команда Ужгородського ліцею «Лідер», а на третьому місці – команда Ужгородського  ліцею № 3.

Переможці та призери в особистому та командному заліках нагороджені кубком, дипломами та медалями відповідних ступенів управління освіти Ужгородської міської ради.

Змагання були проведені при підтримці відокремленого підрозділу громадської організації «Федерація спортивного орієнтування України» в Закарпатській області та комунального закладу позашкільної освіти «Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» Закарпатської обласної ради.

До суддівства змагань були залучені тренери комплексної обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак», медичний супровід здійснював Загін швидкого реагування Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Вітаємо юних спортсменів та бажаємо подальших високих досягнень!

Дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися та проводити такі заходи у вільній Україні.

Разом до Перемоги!

разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zakarpattyaregion