Початок основної сесії ЗНО-2020

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Початок основної сесії ЗНО-2020
Завтра, 25 червня, розпочинається основна серія зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році, яка триватиме до 17 липня 2020 року.
Зовнішнє незалежне оцінювання дає можливість кожній дитині реалізувати своє право на здобуття освіти у вищих навчальних закладах.
В обласному центрі складатимуть ЗНО випускники ужгородських шкіл, Ужгородського, Великоберезнянського та Перечинського районів, м. Чоп.
В м. Ужгород працюватимуть 12 пунктів тестування: Класична гімназія, Лінгвістична гімназія ім. Т. Г. Шевченка, УСЗОШ І-ІІІ ст. № 2, УСШ І-ІІІ ст. № 3, УЗОШ І-ІІІ ст. №6 ім. В.С.Гренджі-Донського, УЗОШ І-ІІІ ст. №8, УЗОШ І-ІІІ ст. №9, УЗОШ І-ІІІ ст. №10, УЗОШ І-ІІІ ст. №12, УЗОШ І-ІІІ ст. №15, УЗОШ I-III ст. №20 – ліцей «Лідер», УЗСШІ.
Усі пункти тестування забезпечено у достатній кількості дезінфікуючими засобами, медичними масками, захисними щитками для медпрацівників, одноразовими рушниками та пірометрами. Дотримання протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, затверджених Головним санітарним лікарем України, є запорукою збереження здоров’я усіх учасників та персоналу пунктів тестування.
У випадку виявлення в учасників або залучених працівників підвищення температури тіла понад 37,2°С або ознак респіраторних захворювань, вони не будуть допущені до проходження тестування та виконання обов’язків. За таких обставин учасники мають право зареєструватись на додаткову сесію, яка триватиме з 23 липня до 11 серпня 2020 року.
Напередодні важливого випробування я бажаю Вам, дорогі наші випускники, віри і впевненості у власні сили, наснаги й оптимізму, рішучості та душевного спокою під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання.
І дякую всім керівникам, які створили належні та безпечні умови в закладах освіти, та педагогам, задіяним у проведенні ЗНО.
Начальник управління освіти                                                  Наталія МУХОМЕДЬЯНОВА