Півфінал І загальноміських змагань інтелектуальної гри «Дебати зі сталого розвитку»

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Півфінал І загальноміських змагань інтелектуальної гри «Дебати зі сталого розвитку»

3 травня 2019 року на базі факультету історії та міжнародних відносин УжНУ відбувся півфінал І загальноміських змагань інтелектуальної гри «Дебати зі сталого розвитку», у якому взяли участь чотири команди закладів освіти міста Ужгорода: УСШ І-ІІІ ст. №2, УЗОШ І-ІІІ ст. 12,15 та Ужгородська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів. 

«Будь-який мир кращий за війну» та «В сучасному суспільстві розум є найважливішою рисою успішної людини» — теми, на які дебатували учасники. Кожна команда активно змагалася, доводила свою думку, наводила аргументи за і проти.
У підсумку гри, журі визначило учасників фіналу, ними стали команди УСШ І-ІІІ ст. №2 та УЗСШІ з поглибленим вивченням окремих предметів. Треба відмітити, що інші команди теж показали гідний результат і отримали високі бали.
Нагадаємо, що фінал змагань відбудеться 6 травня у малій залі Ужгородської міської ради, команда-переможниця візьме участь у Загальноукраїнських змаганнях з дебатів і представлятиме на них місто Ужгород.

Вітаємо фіналістів і бажаємо подальших перемог!