Першість міста з легкої атлетики

Опубліковано: Жовтень 06, 2022

Першість міста з легкої атлетики
Учора, 5 жовтня 2022 року, на стадіоні «Авангард» у першості міста з легкої атлетики змагалися команди кращих спортсменів закладів освіти.
Близько 200 учасників виборювали перемогу у таких видах спорту як біг, стрибки, метання м’яча тощо. Визначалися переможці як в індивідуальному, так і в командному заліках. Відповідно, з бігу на 60 м серед юнаків перше місце зайняв учень УСЗОШ № 2 Андрій Федорович. Серед дівчат у цьому виді програми перемогла Таміла Неймет, учениця УСЗОШ № 2. У стрибках у довжину з розбігу переміг Володимир Мамченко, учень СЗОШ № 4. Серед дівчат перемогу святкувала учениця УСЗОШ № 2 Поліна Неймет. Із метання м’яча (150 г) на дальність серед юнаків переміг Микита Журавльов, учень УЗОШ № 19. Серед дівчат – Крістіна Немеш, учениця УЗОШ № 9.
Усі призери змагань були нагороджені грамотами та медалями різного гатунку від управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради та управління освіти Ужгородської міської ради. Змагання з легкої атлетики входять до програми Спартакіади школярів міста, тому були визначені зайняті місця командами закладів загальної середньої освіти, які набули наступного вигляду: 1 місце – класична гімназія, 2 місце – УЗОШ № 8, 3 місце – УСЗОШ № 2, 4 місце – лінгвістична гімназія ім. Т.Г. Шевченка, 5 місце – СЗОШ № 4.