Перегляд документального фільму "Замок" в рамках Docudays UA

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Перегляд документального фільму
29 листопада  в рамках XVI Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Ужгородському замку відбувся показ фільму "Замок" для учнів та вчителів Лінгвістичної гімназії, УСЗОШ №2, УСШ №3 та СЗОШ №4.
Шість особистостей, шість професій і шість неймовірних захоплень. Усі вони зустрічаються в чарівному замку, де працюють персонажі. Глядачі спостерігали за тим, як відповідально герої ставляться до своїх обов’язків і водночас мають різні неймовірні хобі.
Після перегляду стрічки учні розповіли про свої враження від побаченого, зокрема висловили думку, що усі професії важливі й потрібні, головне – любити свою роботу. Також серед школярів прозвучала думка про те, що яка б не була у людини професія, вона перш за все є особистістю і може мати найнезвичніші  захоплення.
Галина Титаренко, працівниця Закарпатського краєзнавчого музею розповіла глядачам про його структуру, цікаві експонати, працівників музею та різні неймовірні історії, які траплялись в Ужгородському замку. 
Також для учнів провели екскурсію замком.