Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Управління освіти Ужгородської міської ради оголошує конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технології харчування.
Найменування і місцезнаходження закладу.
Ужгородське вище професійне училище торгівлі та технології харчування; вул. Капушанська, 142, м. Ужгород, Закарпатська обл.
Посадовий оклад директора Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технології харчування становить 6 306,00 грн.

Кваліфікаційні вимоги.
Посаду керівника закладу може обіймати особа, яка має вищу освіту другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста), вільно володіє державною мовою, моральні якості і фізичний стан якої дають змогу виконувати обов’язки керівника закладу, стаж роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менше трьох років.
Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, та строк їх подання:

  • заява про участь у конкурсному відборі;
  • особовий листок з обліку кадрів за формою П-2;
  • одну фотокартку розміром 4х6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації;
  • копія документа, який посвідчує особу;
  • копія ідентифікаційного номера платника податку;
  • інформація про досвід роботи з управління підприємствами, установами, організаціями або аналогічної діяльності (резюме);
  • програма розвитку професійної (професійно-технічної ) освіти (стратегія розвитку на 5 років);
  • згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Особа, яка претендує на зайняття вакантної посади керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти, пред’являє оригінали документів, копії яких подаються до конкурсної комісії.
Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, може подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).
Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.
Кандидати подають документи особисто, з дня опублікування оголошення з 02.07.2020 до 31.07.2020 (включно) до відділу кадрів управління освіти Ужгородської міської ради за адресою: м. Ужгород, пл. Жупанатська, 3.
Дата та місце проведення конкурсного відбору.
Конкурсний відбір переможця відбудеться орієнтовно у період з 03.08.2020 по 16.08.2020 за результатами:

  • презентації кандидатами програми розвитку закладу на загальних зборах трудового колективу;
  • співбесіди з кандидатами на засіданні конкурсної комісії.

Про дату і час проведення даних етапів конкурсу кандидати будуть повідомлені додатково.
За додатковою інформацією звертатися в управління освіти Ужгородської міської ради, відділ кадрів (каб. 7), тел. 61-30-90.
Конкурсний відбір здійснюється відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти, які фінансуються з бюджету міста Ужгорода, затвердженого рішенням XXVIII сесії Ужгородської міської ради VІІ скликання 11 жовтня 2018 року № 1290

https://rada-uzhgorod.gov.ua/rada_docs/show/1290-vid-11-10-2018-pro-zatverdzhennya-polozhennya-pro-upravlinnya-osvity-polozhen-pro-konkurs-na-posadu-kerivnykiv-zakladiv-osvity-mista-ta-likvidatsiyu-tsentralizovanoyi-buhgalteriyi-2

Наказ від 02.07.2020 № 180-к "Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади"