«Ням-ням фест»

Опубліковано: Лютий 17, 2022

«Ням-ням фест»

1 червня 2019 року, в Міжнародний день захисту дітей вже другий рік поспіль відбувається загальноміський кулінарний фестиваль «Ням-ням фест», на якому кухарі дошкільних навчальних закладів та НВК міста представляють свої кулінарні смаколики, які готують в закладах освіти, на суд журі та маленьких гостей, які прийшли на свято разом з батьками.

Свято відбулося на набережній Незалежності, участь в конкурсі взяли 29 садочків та НВК, які готували різні страви з однакової кількості продуктів, отриманої напередодні.
Страви кожної команди вирізнялися оригінальністю, різноманітністю, цікавими оформленням і презентаціями, які супроводжувалися виступом маленьких вихованців.
На столах можна було побачити і скуштувати: млинці з різною начинкою, сирники, творожні запіканки, гомбовці, тістечка, запечені яблука, вареники, різні фрукти та багато інших оригінальних і корисних страв.
Маленькі гості із задоволенням смакували чудові кулінарні витвори, якими їх пригощали учасники конкурсу.
Дегустували страви члени журі, на чолі з секретарем Ужгородської міської ради Андріаною Сушко і визначили переможців у трьох номінаціях, в яких акцентували увагу на користі їжі, оригінальній подачі та креативності.
Отож, на площі Театральній Андріана Сушко та начальник управління освіти Наталія Мухомедьянова нагородили кращих у конкурсі кулінарів.

У номінації «Найкорисніші страви» перемогу здобув НВК «Гармонія», друге місце – заклад дошкільної освіти №2, третє – ЗДО №43.

У номінації «Найоригінальніша презентація» кращим визначили ЗДО №39, друге місце посів ЗДО №36, третє – ЗДО №7.

Результати у номінації «Солодка мрія»: перше місце – НВК «Ялинка», друге – ЗДО №18, третє – ЗДО №20.

Найбільш креативних учасників визначали в номінації «Такого не було ні в кого»: перше місце – ЗДО №26, друге – №15, третє – №19.