Міжнародний день захисту дітей

Опубліковано: Червень 01, 2023

Міжнародний день захисту дітей
Сьогодні, в Міжнародний день захисту дітей, на набережній Незалежності відбулося безліч цікавих заходів.
Майстер-класи з малювання, паперопластики, розпису камінців, виробів з кульок провели для дітей педагоги закладів освіти міста.
До благодійного фестивалю-ярмарку «Ням-Ням Фест» долучилися заклади дошкільної освіти та заклади загальної середньої освіти з дошкільними підрозділами. Заклади представили різноманітний асортимент смаколиків, якими могли поласувати всі охочі та залишити благодійний внесок. Завдяки цьому заходу вдалося зібрати 55 315 тис.грн.
Символічно, у цей день, відбулося погашення марки «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього». Участь в погашенні взяли міський голова Богдан Андріїв, начальниця управління освіти Наталія Баранюк, директор Закарпатської дирекції АТ «Укрпошта» Сергій Калій та вихованці-учасники фестивалю.
Також сьогодні відбулося нагородження переможців та призерів І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році. 98 із 131 учня стали призерами цьогорічного конкурсу-захисту. 48 з них посіли І місце, 25 - ІІ та 25 - ІІІ. Привітали та вручили сертифікати талановитій молоді міський голова Богдан Андріїв та начальниця управління освіти Наталія Баранюк.