Інструктивно-методична нарада щодо реєстрації на ЗНО-2020

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Інструктивно-методична нарада щодо реєстрації на ЗНО-2020

03 лютого 2020 року на базі управління освіти Ужгородської міської ради відбулася інструктивно-методична нарада щодо реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих в закладах загальної середньої освіти. У заході взяли участь заступники керівників шкіл та особи, які відповідають за реєстрацію та формування документів на ЗНО випускників старшої школи.

Методист методичного кабінету управління освіти Олена Шварц, відповідальна за проведення ЗНО в окрузі м.Ужгорода ознайомила учасників наради з нормативно-правовим забезпеченням зовнішнього незалежного оцінювання  та державної підсумкової атестації 2020 року, наголосивши на важливості інформаційно-роз’яснювальної  роботи в закладах освіти серед батьківської громадськості  з питань організації та проведення ЗНО. Зосередила увагу присутніх на ролі закладів освіти у реєстрації випускників ЗЗСО: формуванні списку осіб та комплекту документів.

Детально проаналізувала умови реєстрації  осіб з особливими потребами тих, у яких відсутні паспортні документи. Також надала вичерпну інформацію щодо участі у ЗНО випускників, які навчаються за кордоном.