І (міський) етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

Опубліковано: Лютий 17, 2022

І (міський) етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

8 травня 2019 року на базі УСЗОШ І-ІІІ ст.№ 2 відбувся І (міський) етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я», організатором якого стало управління освіти Ужгородської міськоі ради. Участь у фестивалі взяли команди закладів освіти міста Ужгорода.
Проблема збереження здоров’я на сьогодні є дуже актуальною, адже незважаючи на величезні успіхи в медицині та покращенні умов життя, кількість хворих неухильно збільшується, а тривалість життя зменшується. Тому саме з метою популяризації і пропаганди здорового способу життя та запобігання негативним проявам серед дітей і молоді проводиться подібний захід. І учасники намагалися показати, що бути здоровим модно, стильно і красиво!
Команди змагалися в декількох конкурсах:
- конкурс плакатів;
- конкурс фотографій, художніх робіт;
- конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій «Молодь обирає здоров’я»;
- конкурс-вікторина.
Учасники підготували тематичні плакати, фотографії, які пропагують здоровий спосіб життя. У конкурсі міні-композицій вони використали свою винахідливість, артистизм, знання та різні таланти і показали дійсно оригінальні виступи, які популяризують здорове харчування, збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих, формування у молоді безпечної поведінки. Учні використали різні форми мистецтва: спів, музику, танець і в образній формі показали негативні наслідки шкідливих звичок та вживання небезпечних речовин. Кожна команда намага якомога креативніше представити свою роботу.
Крім того, учасники змагалися в інтелектуальній вікторині «Що я знаю про здоровий спосіб життя?», в якій капітани команд демонстрували своі знання зі збереження власного здоров’я, ведення здорового способу життя, обізнаність щодо існування різних інфекційних захворювань, зокрема ВІЛ/СНІД.
Оцінювало команди компетентне журі, в складі якого були представники управління освіти та педагоги міста.
Отже, за підсумками гри, ІІІ місце посіли команди УЗОШ І-ІІІ ст.№ 11 і 15
ІІ місце — команди УСШ І-ІІІ ст.№3 та УЗОШ №20-ліцею «Лідер»
І місце — команда УСЗОШ І-ІІІ ст.№2
Слід відмітити, що усі учасники гідно змагалися і показали хороші результати.
Переможці отримали грамоти від управління освіти, а команда, яка посіла І місце візьме участь в обласному етапі змагань.
Вітаємо переможців, бажаємо подальших успіхів у досягненні вищої сходинки.