Опубліковано: Березень 29, 2024

29 березня 2024 року в Ужгородському ліцеї «Імідж» відбулися фінальні змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед юнаків 2008 р.н.
У перший день за вихід у фінал у трьох групах змагалися 15 команд закладів загальної середньої освіти Ужгородської міської територіальної громади.
Баскетбол завжди приваблює своєю енергією на майданчику. Ці змагання не були винятком та виявилися дуже цікавими, стали справжнім спортивним святом, яке принесло незабутні емоції та захоплення як учасникам, так і глядачам. Юні баскетболісти демонстрували свою вправність, спритність та командний дух. Ігри пройшли активно, жодна з команд не хотіла поступатися суперникам.
У підсумку із «бронзовою» нагородою трійку лідерів замкнула команда Ужгородського ліцею імені В. С. Ґренджі-Донського. «Срібло» здобула команда Ужгородського ліцею № 15, а заслужене «золото» виборола команда Ужгородського ліцею «Імідж».
Переможці та призери змагань нагороджені кубком, призом, дипломами та медалями управління освіти Ужгородської міської ради.
Щиро вітаємо учасників змагань та їхніх тренерів! Успіхів та нових спортивних здобутків!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zakarpattyaregion