Еко-освітня виставка "Співіснування людини та дикої природи"

Опубліковано: Лютий 17, 2022

Еко-освітня виставка

З 22 по 25 жовтня Європейське товариство дикої природи для ужгородських школярів провело безкоштовну інтерактивну еко-освітню виставку "Співіснування людини та дикої природи". Виставку та цікаві тренінги відвідали близько 200 учасників.

Участь у відкритті  взяла методист управління освіти Оксана Павлючок-Гогерчак

Спільно з молоддю менеджер Товариства  Ірина Щока спробувала дати відповіді на питання гармонійного співіснування людини і природи: чи можливо це в густонаселеній Європі? Чи є Дика природа на Закарпатті? Чи варто боятись великих хижаків?Які результати «Міжнародної Молодіжної Зеленої конференції-2019?

Разом зі своїми учням виставку відвідали педагоги УЗОШ №5,6,9. Також, 23 жовтня відбулась зустріч українських учасників «Міжнародної Молодіжної Зеленої конференції-2019», на який разом з  представниками Європейського товариства дикої природи, учнівського самоврядування «Корзо» та Агентства сприяння сталому розвитку Карпатського регіону «Форза», молодь окреслила подальші спільні заходи «Молодіжної Вілдернес Групи».

Зважаючи на велику кількість бажаючих освітян, які не встигли відвідати виставку разом зі своїми учнями, Європейське товариство дикої природи готове і надалі проводити подібні заходи у співпраці з місцевими партнерами.